Drones zijn geen goedkope technologie. Het is daarom verstandig om eerst goed onderzoek te doen voordat er willekeurig een aankoop gedaan wordt. Om hierbij ondersteuning te bieden heeft Drones.nl een rijtje opgesteld waarin de 5 beste drones opgesteld zijn in de prijsklasse 0 - 500 euro.

#5 Hubsan X4 - €39,99

hubsan-x4hubsan-x4De Hubsan X4 is een kleine en goedkope drone die ideaal is voor beginnende drone piloten. Voor de experts is de Hubsan X4 ook een leuke drone doordat je met de expert modus loopings en figuren kunt maken. De Hubsan X4 beschikt over een camera en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Er zijn drie verschillende varianten van de Hubsan X4. De vliegtijd bedraagt circa 8 minuten.

#4 Sky-Hero Anakin - €389,00

sky-hero-anakinsky-hero-anakin De Sky-Hero Anakin is een drone speciaal ontwikkeld voor FPV-racing. Doordat de drone over een uniek frame beschikt is het mogelijk is om het onbemande vliegtuigje compleet te customizen zoals jij hem wil. De Anakin is daarnaast een Ready to Fly drone, waardoor je meteen kunt beginnen met vliegen. Er is echter wel een eigen remote controller nodig.

#3 Blade 350 QX - €399,99

blade-350-qxblade-350-qx Blade 350 QX is het topmodel uit de QX serie van Blade. De quadcopter is voorzien van een anti vibration GoPro-camera mount zodat je iedere GoPro-camera eenvoudig kunt bevestigen. De 350 QX is sinds 2014 uitgerust met nieuwe firmware en beschikt over 4 verschillende flight modes die uitkomst bieden in iedere situatie: De Aerial Photography, Smart Mode, Stability Mode en ten slotte de Agility Mode.

#2 Quanum Nova - €280,00

quanum-novaquanum-nova De Quanum Nova vertoont qua uiterlijk vele gelijkenissen met de populaire DJI Phantom-series. Hij is echter een stuk goedkoper. Het onbemande vliegtuigje is Ready To Fly en er wordt standaard een remote controller meegeleverd. Ook beschikt de Novum over functies zoals waypoint en Return To Home.

#1 Parrot Bebop Drone - €449,00

parrot-bebop-droneparrot-bebop-drone De Parrot Bebop drone is een betaalbare en makkelijk te besturen drone. De drone is te besturen via de mobiele app of met de Parrot SkyController waar je direct mee kijkt met de camera van de Bebop drone voor een FPV ervaring. Met de 14 megapixel camera maak je geweldige beelden die direct opgeslagen wordt op je smartphone of tablet. Hij heeft daarnaast een vliegtijd van ongeveer 12 minuten.

  • Tags:

0 Reacties

    Plaats een reactie