Drone'n'Base, zo gaat de eerste multiplayer game voor drones heten waarin geracet en tegen elkaar gestreden kan worden. Volgende maand wordt er een crowdfundingscampagne gestart waar enthousiastelingen voor een early bird prijs de game kunnen reserveren.

Mogelijkheden

Het spel beschikt over vele mogelijkheden. Zo kun je je vliegskills trainen door een race uit te zetten tegen bijvoorbeeld je vrienden. Tijdens deze race kun je zelfs Mario Kart-achtige power-ups verzamelen, bommen vermijden en uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat de beste rondetijd neer wordt gezet. Naast het racen kan er ook tegen elkaar gestreden worden in gamemodus, zoals capture the flag en 1 tegen 1 battles. Tijdens deze gamemodus is het mogelijk om door middel van infraroodtechnologie je tegenstander neer te halen. Ook kun je oefenen met schieten door met je drone op de bijgeleverde basis te schieten.

Gamepack

Indien je het spel bestelt, wordt het volgende meegeleverd:

  • Drone
  • Basis
  • Oplader
  • 2 batterijen
  • 2 setjes propellers
drone-n-base-gamepack-drones-615x350drone-n-base-gamepack-drones-615x350

De drone

De drones hebben met 7 minuten wel een relatief korte vliegtijd, maar de oplaadtijd is daarnaast ook relatief kort met een half uur. De basis van de drone houdt het 60 minuten vol op de batterij. Via bluetooth 4.0 op je smartphone moeten de drones bestuurd worden. De smartphone app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

0 Reacties

    Plaats een reactie