Drones zijn immens populair mede door de prachtige en leuke video’s die dagelijks online verschijnen. Drones.nl reikt jaarlijks de drone-video award uit aan de beste drone-video van het jaar. Door de enorme stijging in het aantal drone-video’s en om geen video over het hoofd te zien, vraagt Drones.nl haar bezoekers om hun favoriete drone-video met ons te delen. Heb jij zelf een drone-video gemaakt of heb je een video gezien waarvan jij vindt dat deze de titel ‘Drone video van het jaar’ verdient? Ga dan naar award.drones.nl en deel de drone-video met ons.

Vorig jaar

In 2014 werd de drone award voor het eerst uitgereikt door Drones.nl. De gelukkige winnaar was Jelte Keur met zijn prachtige drone-video van de Domtoren in Utrecht. In de vroege morgen liet hij zijn DJI Phantom drone boven de mist vliegen om daar de toren van zijn thuisstad op een artistieke wijze vast te leggen. Met deze drone-video won Jelte vorig jaar de Award ‘Drone video van het jaar 2014’. jelte-keur-drone-video-van-het-jaar-2015-award-domtoren-in-de-mistjelte-keur-drone-video-van-het-jaar-2015-award-domtoren-in-de-mist

Award

Drones.nl is nu op zoek naar de beste drone-video van het jaar 2015. Alle video’s die gemaakt zijn met een drone of waar een drone in voorkomt maken kans om genomineerd te worden voor de Drone video van het jaar’-Award. De winnaar van de ‘Drone video van het jaar 2015’ wordt beloond met eeuwige roem, een leuke prijs en natuurlijk de fel begeerde ‘Drone video van het jaar’ Award.

Inzenden

Heb jij zelf een drone-video gemaakt of wil je jouw favoriete video inzenden voor nominatie? Ga dan naar award.drones.nl en deel deze video met ons. Het inzenden van video’s kan t/m 31 oktober 2015. In november maakt Drones.nl de nominaties bekend waar jij als bezoeker vervolgens op kunt stemmen. dronevideovanhetjaar_2015_615x400dronevideovanhetjaar_2015_615x400

Voorwaarden

  • De drone video moet openbaar zijn op YouTube of Vimeo.
  • De maker van de drone video moet uit Nederland komen.
  • De video is drone gerelateerd.
  • De video is geüpload na 1 november 2014

3 Reacties

  1. Youssef

    Nice! Ben benieuwd!

  2. Jaap

    Video ingestuurd!

  3. Bert

    Prima idee maar jammer dat criteria "legaal gevlogen ontbreekt". Op deze manier is de wedstrijd mijn inziens oneerlijk. Drones.nl wat is jullie standpunt?

Plaats een reactie