Vanaf nu is er ook de mogelijkheid om drone FPV (First Person View) racing te aanschouwen tijdens de Nationale Modelbouw Manifestatie in Soesterberg. FormulaFPV gaat hier FPV drone races organiseren. De Nationale Modelbouw Manifestatie duurt een week lang en wordt gehouden in Soesterberg.

Nationale Modelbouw Manifestatie

FormulaFPV wil FPV racing op de kaart zetten en maakt het daarom nu mogelijk voor mensen om dit spektakel te komen bekijken tijdens de Nationale Modelbouw Manifestatie. Dit evenement vindt plaats op 17 t/m 23 oktober en er komen naar verwachting 15.000 bezoekers. Er zijn hier veel grote spelers uit de Nederlandse modelbouw aanwezig. De Nationale Modelbouw Manifestatie wordt gehouden in het Nationale Militaire Museum te Soesterberg. Indien het weer het toelaat worden de races buiten gehouden, wanneer het weer niet meewerkt vinden de races in hangar 8 plaats. Naast het aanschouwen van de race zelf is het tevens mogelijk om met FPV piloten te praten. Een ideaal moment dus om informatie in te winnen als je geïnteresseerd bent in FPV racing.

Activiteiten

Naast FPV racing worden er ook andere activiteiten georganiseerd zoals demonstraties van vliegtuigen, boten en tanks. Tevens worden er workshops gehouden waarbij je kennis kunt maken met de modelbouw. Nationale-modelbouw-manifestatie-615x500Nationale-modelbouw-manifestatie-615x500

Test dag

FormulaFPV heeft eerder dit jaar op 16 augustus al een test dag voor FPV races georganiseerd. Deze werd in de Jaarbeurs Utrecht gehouden. De test was voornamelijk bedoeld om te kijken hoe de radio frequenties werken. De test verliep positief en daardoor heeft FormulaFPV besloten vanaf nu alle evenenenten die in de toekomst plaatsvinden, op deze locatie te houden. Dit houdt dus in dat ook het grootste komende evenement: de Dutch Open Championships FPV racing 2016 in de Jaarbeurs Utrecht gehouden worden.

0 Reacties

    Plaats een reactie