Mocht je van plan zijn om een DJI Phantom 3 Professional te kopen, dan is vandaag - zaterdag 5 september 2015 - een unieke kans om heel goedkoop dit prachtstuk in huis te halen. iBOOD biedt alleen vandaag het topmodel uit haar Phantom 3-serie aan voor slechts €1.249,95. dji-phantom-3-standard-advanced-professional.

DJI Phantom 3 Professional

De Phantom 3 Professional is het topmodel uit de nieuwste DJI Phantom 3-serie met een gouden randje. De quadcopter is voorzien van de beste camera die video in 4K en foto's in 12 megapixel schiet. Ook zit er tussen de camera en het apparaat een 3-assige gimbal zodat je verzekerd bent van stabiele beelden in alle weersomstandigheden.

Wat krijg je?

Voor deze scherpe prijs krijg je bij iBOOD het complete Ready To Fly-systeem. Hier betaal je normaal €1.399,95 voor. De Phantom 3 Professional quadcopter wordt geleverd inclusief afstandsbediening, 4 extra propellers, Intelligent Flight batterij, oplader, 16GB Micro SD-kaart, twee anti-drop kits, vier landing pads, propeller-assemblagegereedschap en stickerset.

iBOOD

iBOOD.com is een Nederlandse, betrouwbare en internationaal bekende webwinkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van 24-uurs deals. Iedere aanbieding op iBOOD staat er slechts 24 uur en is te bestellen tot 23:59 uur vandaag of zolang de voorraad strekt. Het kan dus zijn dat het product eerder is uitverkocht, dus twijfelen wordt bestraft met een uitverkochte aanbieding. Niet nadenken, gewoon doen! ibood-website-phantom-3-professional-dagaanbiedingibood-website-phantom-3-professional-dagaanbieding

Verzenddatum

iBOOD is sinds 2005 de eerste en één van de bekendste dagaanbiedingen-shops van Nederland. Je hebt de quadcopter niet morgen in huis, want de verwachte verzenddatum is 18 september 2015.

Let op:

De afgebeelde aanbieding van de DJI Phantom 3 Professional is alleen geldig op zaterdag 5 september 2015 tot 23:59 uur. jouwaanbieding-nl-dagaanbiedingen-overzichtjouwaanbieding-nl-dagaanbiedingen-overzicht

Verzenddatum

Naast iBOOD zijn er talloze websites die dagelijks een 24-uursaanbieding aanbieden. Op JouwAanbieding.nl staat iedere dag het complete overzicht met online dagaanbiedingen van vandaag. Denk aan websites als iBOOD, 1DayFly, Groupon, DealDonkey, ClickToBuy, vooHEM.nl, voorHAAR.nl en vele anderen.

2 Reacties

  1. Polleke

    Te gekke aanbieding voor iedereen die er eentje wil kopen. Ik heb er al 1. Ik kan em van harte aanbevelen :-)

  2. pz020

    Goeie tip --> Gedeeld!

Plaats een reactie