Vandaag lanceerde DJI niet alleen een nieuwe camera voor de DJI Inspire 1, maar zij brachten ook de DJI Lightbridge 2 naar buiten. Het professionele systeem zorgt ervoor dat het beeld van de camera op een drone wordt verzonden naar je smartphone of tablet. Meekijken met de camera kan net het verschil maken voor de beste shots met je drone. dji-lightbridge-2-module-controller-gimbal-camera-live-hd-beeld-streamen-naar-ground-station-tablet-smartphone-2015.

Live

DJI Lightbridge 2 stelt professionele gebruikers de mogelijkheid om de beelden direct vanaf de grond te bekijken, zelfs op meerdere schermen. Dit beeld kan ook direct naar YouTube gestreamd worden waardoor miljoenen mensen direct toegang hebben tot de beelden. DJI Lightbridge 2 is gemaakt voor professionele uitzending voor bijvoorbeeld nieuws zenders. dji-lightbridge-2-schermen-streamen-piloot-gimbal-youtube-kijkers-publiekdji-lightbridge-2-schermen-streamen-piloot-gimbal-youtube-kijkers-publiek

Bediening

De drone bediening en camera controle wordt ook direct verzonden naar de DJI Lightbridge 2. Hierdoor kan je super snel, stabiele beelden maken terwijl je vliegt. De DJI Lightbridge 2 is geschikt voor de DJI S1000+, S1000, S900, S800 EVO, F550 en de F450.

Bereik

Het delen van HD video kost enorm veel data en heeft dus veel rekenkracht nodig. De DJI Lightbridge 2 is zo ontwikkeld dat er een minimale vertraging in het beeld zit en een bereik heeft tot ongeveer 2 kilometer. Hierdoor is het mogelijk om grote afstanden af te leggen terwijl je met je drone mee kijkt via je smartphone of tablet.

1 Reacties

  1. PJ

    @1:29 scheve horizon....

Plaats een reactie