Een kermis staat bekend om de attracties, oliebollen en suikerspinnen en natuurlijk de push automaten. Over de jaren heen is er veel veranderd in de soort prijzen en maak je mensen allang niet meer blij met een citruspers of broodrooster. Luxe producten als plasmaschermen en drones zijn tegenwoordig de hoofdprijzen op de kermis.

Pluche beesten

Volgens André Vonk, die dit jaar via Bureau de Kermisgids betrokken is bij de organisatie van ruim zeventig kermissen in Nederland, willen mensen op de kermis kwaliteit. Exploitanten houden hier rekening mee ook al kost het meer dan vroeger. Pluche beesten kosten vroeger inkoop een habbekrats. Tegenwoordig zijn ze ontzettend duur.

Bossche Kermis

Op dit moment is de Bossche Kermis in volle gang. De hoofdprijs winnen bij de push automaten kan flink in de papieren lopen, geeft Jos Roels, bedrijfsleider van het schuifspel, toe. “Je kunt voor twaalfeneenhalve euro een waterkoker bij de Blokker kopen waarvoor je hier tachtig euro verspeeld. Maar dat geeft toch een beter gevoel dan dat je zo’n ding van het schap trekt”, zegt Roels tegenover Omroep Brabant. bossche-kermis-den-bosch-drones-populaire-prijzen-pushers-schuif-machine-jos-roels-quadcopterbossche-kermis-den-bosch-drones-populaire-prijzen-pushers-schuif-machine-jos-roels-quadcopter

0 Reacties

    Plaats een reactie