Presentatoren Merijn en Erwin laten een kleine drone vliegen in de studio van het RTL Nieuws maar dit gaat bijna fout. De Parrot Rolling Spider MiniDrone gaat richting het peperdure green screen maar raakt deze gelukkig niet. Het beschadigen van het groene scherm ter waarde van 10.000 euro had al meteen het einde kunnen betekenen voor hun programma Bright TV. .

Bright TV

Vanaf 7 september is Bright TV een onderdeel van het nieuwe RTL Z. Presentator Merijn en Erwin werden gefotografeerd voor Sprout en mochten daarvoor de hypermoderne studio van RTL Nieuws gebruiken als decor. Die studio is gevuld met de nieuwste onbemande tv-camera's en gigantische green screens waarop de regie allerlei beelden kan vertonen. drone-crasht-bijna-in-studio-rtl-nieuws-bright-tv-erwin-merijn-rtl-zdrone-crasht-bijna-in-studio-rtl-nieuws-bright-tv-erwin-merijn-rtl-z

3 Reacties

  1. Jasper van 't Hart

    wat een onzin. Graag stoppen met dit soort "telegraaf" artikelen.

  2. R

    T vrouwke achterin zit zeker t azen op een of andere promotie, als je zo bang bent voor dat scherm dan moet je niet met zo'n ding vliegen in een dure studio met amateur drone piloten. (ik zou het niet beter doen hoor)

  3. thoms

    ik kan het wel beter hoor

Plaats een reactie