Om de 2.500 Wecycle-inleverbakken in de winkels bekender te maken heeft Wecycle de 'E-Drone' game ontwikkeld waarbij mensen met behulp van een drone kleine afgedankte elektrische apparaten en lampen (e-waste) kunnen inleveren. De drone pakt afgedankte apparaten en lampen uit huis op om in te leveren in inleverbakken in de winkel. Deelnemers aan het spel maken bovendien bij elk level kans op prijzen.

Uitspelen

De eerste twee levels zijn te spelen via: gamepoint.wecycle.nl. De overige levels dien je te ontgrendelen door met je smartphone of tablet naar een van de 2.500 Wecycle-inleverbakken te gaan. Wanneer je op locatie inlogt druk je op de knop 'Check mijn locatie' waarna je de volgende levels kunt spelen.

Recyclen

Het grote voordeel van het spel is dat mensen op een interactieve manier thuis al worden geïnformeerd over de mogelijkheid om hun afgedankte kleine apparaten en lampen in te leveren voor recycling. Wecycle laat ingeleverde apparaten voor 80 tot meer dan 90 procent recyclen. Hierdoor blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht. wecycle-e-drone-spel-quadcopter-recyclen-inleverpunt-kleinwecycle-e-drone-spel-quadcopter-recyclen-inleverpunt-klein

0 Reacties

    Plaats een reactie