Tijdens de winactie van Drones.nl maakten deelnemers in de maand juni kans op een GoPro Hero actiecamera. De deelnemers werd gevraagd naar hun voorkeur tussen luchtfotografie en FPV-racing. Uit de resultaten is gebleken dat 78% van de deelnemers luchtfotografie het leukst vindt. Mitchel Kreike uit Almere is op 1 juli als de gelukkige winnaar uit de bus gekomen en zijn nieuwe GoPro Hero actiecamera werd vandaag aan hem uitgereikt. win-go-pro-hero-actiecamera-dronesnl-winactie-juni-2015.

FPV-Racing

Mitchel Kreike vindt persoonlijk FPV-Racing het leukst. Hij ziet dit dan ook als de meest opkomende variant van drone vliegen en verwacht dat dit nog wel eens heel groot kan worden. Zelf heeft Mitchel jarenlange ervaring in de modelbouw en heeft hij zelf FPV gevlogen met zweef vliegers. Het was voor Mitchel de eerste keer dat hij wat gewonnen heeft. Wat Mitchel met de GoPro Hero actiecamera gaat doen weet hij nog niet, maar hij is er in ieder geval super blij mee.

Nieuwe winactie

Heb jij niet gewonnen? Geen zorgen! Inmiddels is er alweer een nieuwe winactie gestart waarbij je kans maakt op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €100,-. Meedoen is simpel: ga naar win.drones.nl en kies of jij gelooft in drone bezorging. Laat je gegevens achter zodat wij jou kunnen bereiken en wacht tot 1 augustus 2015 wanneer wij de winnaar bekend maken via Facebook. plaatjes_keuse_prijs_615x450plaatjes_keuse_prijs_615x450

0 Reacties

    Plaats een reactie