GoPro heeft een nieuwe kleine actiecamera gepresenteerd genaamd; GoPro Hero 4 Session. De actiecamera in de vorm van een kubus neemt op in 720p-kwaliteit met 100 frames per seconden. De camera is 50% smaller en 40% lichter dan de andere Hero 4 camera's. De GoPro Hero 4 Session is daarmee de meest draagbare en monteerbare GoPro ooit. Het slanke en veelzijdig ontwerp maakt de actiecamera geschikt voor een ruim scala aan activiteiten waaronder snowboarden, surfen, motorsport en natuurlijk ook drone vliegen! gopro-hero-4-session-actiecamera-kubus-vier-op-een-rij-dronesnl.

Camera specificaties

De GoPro Hero 4 Session filmt in een maximale resolutie van 1440p met 30 frames per seconden. In 1080p filmt de kleine actiecamera met 60 frames per seconden en haalt 100 frames per seconden met de 720p resolutie. Foto's hebben een maximale resolutie van 8 megapixels. De kubusvormige camera is waterdicht en kan tot een diepte van tien meter onder water. Hij beschikt over twee knoppen en is verder te bedienen via de GoPro-app of de GoPro Smart Remote. De rode knop aan de bovenkant is om het opnemen te starten en een andere knop is om de WiFi in of uit te schakelen. gopro-hero-4-session-actiecamera-kubus-hand-klein-dronesnlgopro-hero-4-session-actiecamera-kubus-hand-klein-dronesnl

Accu

De accu van de GoPro Hero 4 Session is geïntegreerd in de actiecamera en is niet verwisselbaar. De accu capaciteit is 1030 mAh en geeft je een maximaal 2 uur film tijd. De GoPro Hero 4 Session heeft daarmee een betere accuduur dan de GoPro Hero 4 black die op dezelfde resolutie maximaal anderhalf uur filmt.

Geluid

De GoPro Hero 4 Session is uitgerust met twee microfoons. Een aan de voor- en achterzijde waardoor het geluid dynamischer en met minder ruis wordt opgenomen.

Accessoires

Op de webshop van GoPro staan op dit moment al een aantal accessoires voor de nieuwe kubusvormige GoPro Hero 4 Session. Zo kun je voor €24,99 een Floaty kopen. Deze Floaty bevestig je om je GoPro Hero 4 Session zodat hij in het water blijft drijven. Door de felle kleur oranje vind je hem ook makkelijk terug in het water. Ook de vervangende lenscovers worden op de webshop van GoPro al aangeboden. gopro-hero-4-session-actiecamera-kubus-klein-floaty-dronesnlgopro-hero-4-session-actiecamera-kubus-klein-floaty-dronesnl

Kopen

De GoPro Hero 4 Session gaat €429,99 kosten en is daarmee even duur als de GoPro Hero 4 Silver. De GoPro Hero 4 Session is vanaf 12 juli te koop.

GoPro Hero 4 Session

In de onderstaande trailer van de GoPro Hero 4 Session zie je dat de kleine actiecamera bij veel actie sporten gebruikt wordt. Ook zijn er beelden gemaakt met een drone te zien in de video.

3 Reacties

  1. Wecreate

    Wauw heel tof dat hij nog kleiner is. Goede features verder!

  2. RCtesting.tv

    Wel erg leuk alleen wel duur de poloraid kubus is maar 100 euro maar die heeft minder goede reactie's alleen erg leuk als je het geld er voor hebt!

  3. RCtesting.tv

    wel duur geen 4k en maar tot 10 meter diepte beter gewoon hero 4

Plaats een reactie