Het Achterhoekse festival Mañana Mañana wil dit jaar de lelijkste plek van Nederland een stukje mooier maken met behulp van drones. Op haar Facebookpagina roept het festival mensen op voor het doorsturen van foto's van de volgens hun lelijkste plek van het land. De foto met de meeste likes wordt vervolgens op 27 augustus, 1 dag voor aanvang van het festival, door drones gebombardeerd met wild bloemen zaad.

Bloemenzaad bombardement

Mañana Mañana vindt jaarlijks plaats in Hummelo. Tussen de verschillende podia op het festival groeien wilde bloemen en waterplanten. De organisatie draagt 1 euro per verkocht kaartje af voor het behoud van dit mooie landschap en wil met het bloemenzaad bombardement ook een andere plek in Nederland een stukje mooier maken. Organisator Hendrik-Jan Lovink legt uit hoe het werkt: "Maak een foto van de, volgens jou, lelijkste plek in Nederland en plaats deze in ons evenement op de Mañana Mañana Facebookpagina. De plek met de meeste likes bombarderen wij met behulp van drones met bloemenzaad op 27 augustus". mananamanana_2015_dronesmananamanana_2015_drones

Mañana Mañana

Dit jaar kun je op Mañana Mañana genieten van 120 acts in het weekend van 28 t/m 30 augustus, waaronder het Radio Filharmonisch Orkest en de Amerikaanse punklegende Mike Watt met band. Het festival wordt gehouden op landgoed Enghuizen in Hummelo, middenin de kleurrijke natuur van de Achterhoek.

0 Reacties

    Plaats een reactie