Ter promotie van haar Bebop drone publiceerde Parrot vandaag een video met de Flying Frenchies in de hoofdrol. Dit is de tweede keer dat Parrot samenwerkt met deze groep met stuntmannen om haar nieuwste drone onder de aandacht te brengen. .

Franse Alpen

Voor opname van de video brachten Tancrède Melet, Anicet Leone en Gregory Rémy aka 'Flying Frenchies' vier dagen lang door in de Franse Alpen. Samen met dronepiloten Victor Barthélémy, Tancrède Melet en Jonathan Raffray maakten zij opnames voor deze boeiende promotievideo. the-flying-frenchies-air-base-jumpthe-flying-frenchies-air-base-jump

Flying Frenchies

Flying Frenchies is een groep van Franse enthousiastelingen die enorm houden van 'vliegen'. Niet met drones of vliegtuigen, maar met hun lijf. De groep zoekt keer op keer hun grenzen op door de meest angstaanjagende base-jumps. Het is niet de eerste keer dat Parrot een promotievideo opneemt met de Flying Frenchies. Bovenstaande video is een vervolg op de video 'Flying Frenchies Base Jump', welke Parrot eind vorig jaar publiceerde:

0 Reacties

    Plaats een reactie