Een huwelijk is een dag dat bijna iedereen voor eeuwig wilt vastleggen. Het is daarom niet verwonderlijk dat drones en bruiloften een goede match zijn. Hier een overzicht van een aantal onvergetelijke bruidsreportages gemaakt met behulp van drones. .

Bruidspaar Niewold in Mastenbroek

De eerste video is een luchtopname van het huwelijk van bruidspaar Niewold bij De Geallery in Mastenbroek. De opnames zijn gemaakt door Benny Breman met een DJI Phantom 3 Professional.

Portland, Oregon

Bekijk deze video gemaakt tijdens een huwelijksfeest van het koppel Molly en Ryan op 31 augustus 2014 in Portland in de Amerikaanse staat Oregon. De opnames zijn gemaakt door een vriend van het bruidspaar die een eigen videoproductiebedrijf heeft.

Beter een goede vriend

Tijdens deze huwelijksdag kwam de drone van een goede vriend goed van pas. Bekijk hoe dit bruidspaar op één van de mooiste dagen in hun leven is vastgelegd met behulp van een DJI Phantom 2 drone.

Wedding Crasher

Deze amateur nam het begrip 'wedding crashen' wel erg letterlijk en crashte zijn drone letterlijk tegen het bruidspaar tijdens een romantische fotoreportage. De video van het koppel Aleeshia en Clayton verspreidde zich razendsnel over het internet en is waarschijnlijk de meest bekeken 'huwelijksdronevideo' tot nu toe.

Tampa, Florida

Drones geven een nieuwe dimensie aan bruidsreportages. Op het huwelijk van Leeanne en Andrew Randolph in Tampa, Florida werd een drone ingezet om de dag voor eeuwig vast te leggen vanuit de meest prachtige ooghoeken.

Amateur bruidsfotograaf

Het bruidspaar in bovenstaande video heeft geen professional ingehuurd voor hun bruidsreportage. Bekijk hoe de amateur bruidsfotograaf de drone bij vertrek laat stuiteren en uiteindelijk tegen een boom laat crashen. Volgens de piloot had hij geen controle meer over het apparaat. Wij hebben grote twijfel of hij dat überhaupt ooit heeft gehad.

Vliegende trouwringen

Bij het huwelijk van Gemma en Martin werden de ringen op een zeer ongebruikelijke manier gebracht. Via een op afstandbestuurbare helikopter liet bruidegom Martin de ringen voor zijn huwelijk letterlijk 'invliegen'.

0 Reacties

    Plaats een reactie