Maak kennis met de Xplorer van ZeroTech. De zwart met groene drone ziet er erg stoer uit en beschikt daarnaast over een talrijk technische functies. De drone wordt geleverd in 3 verschillende ready-to-fly versies. Er is door ZeroTech veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling en heeft veel aandacht besteed aan de controller die met de Xplorer drone geleverd wordt.

Xplorer

De Xplorer is uitgerust met een geavanceerd flight control systeem en kan daarnaast geprogrammeerde routes vliegen via GPS locaties. Daarnaast beschikt het onbemande luchtvaartuig over een return-to-home functie waarmee de drone dus altijd automatisch terug komt met slechts een druk op de knop. zerotech-xplorer-drone-quadcopter-rth-youtubezerotech-xplorer-drone-quadcopter-rth-youtube

Batterij en vliegtijd

De Xplorer beschikt over een slimme 5200 mAh LiPo accu. Deze accu geeft de drone een vliegtijd van ongeveer 25 minuten.

Controller

De makers hebben veel tijd besteed aan te ontwikkeling van de controller die over veel functies beschikt. De controller beschikt over een trilfunctie die geactiveerd wordt wanneer de batterij leeg raakt, de WiFi verbinding verslechtert, de afstand tot de drone te groot wordt en wanneer de 5.8 Ghz verbinding zwakker wordt. Daarnaast beschikt de controller over een automatische opstijg- en landingsknop. Je smartphone is makkelijk te bevestigen in de uitschuifbare houder. De controller heeft ergonomische vormen en kan daarnaast rechtop staan. controller-zerotech-xplorer-drone-quadcoptercontroller-zerotech-xplorer-drone-quadcopter

Explorer basis

De standaard versie van de Xplorer drone is een variant zonder camera. Deze is puur gemaakt voor de plezierige vlieg uurtjes zonder hierbij foto’s of video’s te maken. Deze variant kost inclusief controller zo’n 462 euro.

Explorer Vision

De Explorer Vision is uitgerust met een HD camera en een verwijderbare 3-assige gimbal. De camera filmt op 1080p met 30 beelden per seconde en op 720p met 60 beelden per seconde. De camera maakt foto’s met 14 megapixels. De Explorer Vision is uitgerust met een ingebouwde WiFi transmitter waarmee het beeld van de camera direct zichtbaar is op je smartphone of tablet. De controller is uitgerust met een WiFi range extender waardoor je tot op 800 meter afstand het beeld van de camera kunt streamen.

Explorer Pro

De Explorer Pro is uitgerust met een 3-assige gimbal die geschikt is voor de GoPro Hero 3 of 4. De controller is uitgerust met een WiFi range extender en een schakelaar om de camera te draaien. De Explorer Pro en de Explorer Vision drone kosten beide 866 euro.

1 Reacties

  1. dr0nie

    Vet ding!!

Plaats een reactie