Na lang wachten is het eindelijk zo ver: de eerste 3DR Solo's zijn uitgeleverd door 3D Robotics. Helaas nog niet officieel voor Europese klanten, de Solo is voorlopig alleen nog in Amerika verkrijgbaar.

3DR Solo

Enige weken geleden kondigde 3D Robotics de Solo aan. Naar eigen zegge een geavanceerde drone die door iedereen te besturen is. De Solo moet de strijd aangaan met de vergelijkbare Phantom 3 modellen. De fabrikant is zo zelfverzekerd van zijn drone dat ze klanten een Niet goed? Geld terug-garantie bieden. 3dr-solo-mobile-smartphone-drone-app-store3dr-solo-mobile-smartphone-drone-app-store

3DR Solo app

Vanaf heden is ook de Solo app te vinden in de App store en Google Play.

Video

Onderstaande video laat een indrukwekkende opname zien van 3DR's Solo. De opname is gemaakt met een GoPro Hero 4 Black op 1920 x 1080 (60 FPS) zonder enige nabewerking (zoals fisheye-verwijdering).

Meer video's

Naast bovenstaande video's publiceerde 3DR meer video's over Solo. Denk aan Unboxing-video's, How-to-video's en video's met uitleg over software updates. 3dr-solo-3d-robotics-drone3dr-solo-3d-robotics-drone

Nederland

Het is nog onduidelijk wanneer de Solo beschikbaar is in Nederland. Naar verwachting zal 3DR de komende tijd haar best doen om alle pre-orders te vervullen en zal het apparaat eind deze zomer in Nederland verkrijgbaar zijn.

0 Reacties

    Plaats een reactie