Op 7 juni 2015 vindt in het Museon in Den Haag een wetenschapslezing plaats over "Onze haat-liefde-relatie met drones". De lezing wordt gehouden door Guido de Croon, onderzoeker van het Micro Air Vehicle laboratory van de TU Delft.

Drones

Tijdens de bijeenkomst probeert De Croon samen met het publiek verschillende vraagstukken te beantwoorden die gepaard gaan met de nieuwe technologie van de onbemande vliegtuigen. Wat hebben we nou eigenlijk aan drones? En mag iemand zo maar met een drone bij mijn huis naar binnen kijken? Naast antwoorden op deze vragen zal de Nederlandse drone-kenner bij uitstek enige nuance proberen aan te brengen in ons beeld van deze nieuwe gadgets.

Wetenschapslezingen

Tijdens de wetenschapslezingen in het Museon geven wetenschappers een kijkje in hun vakgebied. De lezingen vinden plaats in de Studio of de Levi Lassenzaal van het Museon. Museon is een interactief museum voor cultuur en wetenschap met een educatieve missie. Het museum wil mensen inspireren om de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. museon-den-haag-museummuseon-den-haag-museum

Wanneer?

De wetenschapslezing van Guido de Croon over "Onze haat-liefde-relatie met drones" vindt plaats op zondag 7 juni 2015 tussen 14:00 en 16:00 uur in het Museon in Den Haag.

Bijwonen?

Je kunt de lezing bijwonen als je beschikt over een geldig toegangsbewijs voor het Museon. Deze is op de dag van de lezing bij de kassa van het museum te koop. Je kunt ook gebruik maken van je MuseumJaarkaart. Reserveren voor de lezing is niet mogelijk. Museon Stadhouderslaan 37 2517 HV Den Haag www.museon.nl

1 Reacties

  1. Danny

    Alleen maar liefde voor drones! De haat wordt veroorzaakt door mensen die alleen de zogenaamde nadelen krijgen voorgeschoteld van de media en daarom direct negatieve gedachtes hebben bij de term drones.

Plaats een reactie