Tot op heden kon je Parrot's Skycontroller alleen verkrijgen als set bij aankoop van een Bebop drone. Mocht je een Parrot Bebop drone hebben gekocht zonder Skycontroller en toch besluiten om een Skycontroller aan te schaffen dan was dat tot op heden niet mogelijk. Daar komt nu verandering in, want binnenkort is de Skycontroller ook los als product verkrijgbaar voor 499 euro. parrot-bebop-drone-skycontroller.

Skycontroller

De Skycontroller is een afstandsbediening voor je Bebop drone die je kunt gebruiken in plaats van je smartphone of tablet. Skycontroller geeft je de mogelijkheid om de Parrot Bebop drone nog verder te laten vliegen. Door de krachtige WiFi versterker wordt je bereik vergroot tot wel 2 kilometer. De SkyController beschikt over nauwkeurige joysticks en joypads waarmee je meer controle krijgt over de Parrot Bebop. Door een FPV bril te verbinden met de SkyController kijk je rechtstreeks door de ogen van de drone. parrot-bebop-drone-skycontroller-winactieparrot-bebop-drone-skycontroller-winactie

Win 1 van de 3 Skycontrollers

Om de release van Skycontroller te vieren organiseert Parrot een winactie waar 3 Skycontrollers worden weggegeven. Het enige wat je hoeft te doen is je naam, emailadres en land in te vullen om kans te maken op één van de drie Skycontrollers. Deze winactie loopt t/m 9 juni 2015, een dag later maakt Parrot de winnaars bekend.

1 Reacties

  1. Peter

    Toch maar ff ingevuld :-)

Plaats een reactie