Vorige week maakten wij bekend dat Simon Kumeling de Micro Drone 2.0 heeft gewonnen en vandaag was het moment daar om zijn drone in ontvangst te nemen. Simon is een trouwe bezoeker van Drones.nl en was erg blij dat hij de winnaar is van de Micro Drone 2.0.

Vliegen

De 18-jarige Simon heeft nog nooit eerder gevlogen met een drone maar kende de kleine onbemande vliegtuigjes wel. Op school is er veel aandacht aan besteed toen drones een week veel in het nieuws waren. Simon kent verder helemaal niemand met een drone en gaat eerst flink oefenen voordat hij zijn drone mee naar buiten neemt. Op advies van zijn moeder gaat hij eerst de handleiding goed doorlezen voordat hij zijn eerste vlucht gaat maken. drones_winactie_microdrone_2-0_615x450_pxdrones_winactie_microdrone_2-0_615x450_px

Omgeving vastleggen

Simon heeft op onze website aardig wat tijd besteed aan het bekijken van drone video’s en heeft gezien dat je met een drone de omgeving prachtig kan vastleggen, dat is dan ook het eerste wat Simon gaat doen wanneer hij een video gaat maken.

Drones in de toekomst

Simon ziet drones in de toekomst een zeer belangrijke rol spelen in het dagelijks leven. Zo is hij ervan overtuigd dat de ambulance drone mensenlevens gaat redden en denkt hij dat hij in de toekomst wel pakketjes kan verwachten die met een drone bezorgd worden.

Veilig vliegen

Wij wensen Simon heel veel succes en veilige vlieguren toe met zijn Micro Drone 2.0 en hopen dat hij veel plezier beleeft aan zijn nieuwe hobby! extreme-fliers-micro-drone-2.0-review-cameraextreme-fliers-micro-drone-2.0-review-camera

Nieuwe winactie!

Wil jij net als Simon een drone winnen? Houd onze website dan goed in de gaten want binnenkort start er weer een nieuwe winactie en ben jij misschien ook wel de gelukkige winnaar van een gave drone!

3 Reacties

  1. wim

    Wat leuk, gefeliciteerd!

  2. Michal

    Gefeliciteerd Simon. Een leuke drone om mee te oefenen en mss over 2 jaar een grote dji drone? ;)

  3. Dennis

    Gaaf Simon, ik ben jaloers! Hopelijk gaat de prijs de volgende keer naar mij ;)

Plaats een reactie