Op crowdfundingplatform Kickstarter is weer een interessante drone verschenen. De C-MI hexacopter claimt beter te zijn dan het huidige aanbod.

C-MI

C-MI is een portable drone uitgerust met een 1080p HD camera en die dankzij eenvoudige bediening en de verschillende flight-modussen in alle weersomstandigheden de meest prachtige opnames kan maken.

Portable

C-MI is een lichtgewicht, compacte en portable drone. Dankzij de 6 verwijderbare armen past hij feilloos in een traditionele cameratas. Ook kunnen de armen en onderdelen vervangen worden voor toekomstige updates.

Kickstarter C-MI drone claimt beste allin-one-drone te zijn

Flight modes

C-MI beschikt over diverse flight modussen, zoals Orbit, Pano, Follow en handmatige bediening. Orbit In de Orbit-modus draait C-MI een rondje om haar gebruiker, met de klok mee of juist tegen de klok in. Pano In de Pano-modus zal C-MI op een vaste positie blijven hangen en al draaiende de mooiste panoramische foto's maken. Follow Voor de Follow-modus volgt C-MI een waterproof GPS tracker. Via de inbegrepen GPS armband bedien je de verschillende flight modes en kan de drone jouw positie feilloos volgen. Dankzij deze losse GPS trackarmband kun je je smartphone laten liggen - toch fijn voor watersporters - en je compleet richten op je taak. Ook kan C-MI je smartphone tracken als je dit nodig acht.

Kickstarter C-MI drone claimt beste allin-one-drone te zijn

Handmatige bediening Via de flightmodus 'Handmatige bediening' kun je C-MI ook op verschillende manieren handmatig bedienen. C-MI bedien je eenvoudig via de app op je smartphone of tablet. Camera De beelden die vastgelegd worden door de interne 1080p HD camera - uiteraard geplaatst op een gimbal - worden instant gestreamd naar je mobiele apparaat. Dankzij de handige instant uploadfunctie naar sociale netwerken, zoals bijvoorbeeld Facebook, kun jij je opname al online hebben staan voordat C-MI geland is.

Accu

C-MI is uitgerust met een 3S 6250 mAh LiPo accu. Een opgeladen batterij resulteert in zo'n 20-25 minuten vliegtijd.

Vergelijking met andere drones

Op de Kickstarter-pagina vind je tevens een tabel waarin C-MI haar features vergelijkt met concurrerende drones: c-mi-drone-vergelijking-tabel-dronesc-mi-drone-vergelijking-tabel-drones

Crowdfunding campagne

Via haar crowdfunding-actie op Kickstarter is C-MI op zoek naar een financiering van 125,000 dollar. Tot vrijdag 22 mei 2015 kun je dit project ondersteunen en één van de eerste C-MI drones reserveren.

0 Reacties

    Plaats een reactie