Wie heeft er nog levende supermodellen nodig wanneer je de nieuwste collecties ook gewoon met een drone kan presenteren? Tijdens de Silicon Valley Fashion Week werden dinsdag modellen vervangen door drones op de catwalk. .

Fashion Week

Het 3-daagse event belooft een combinatie van techniek en mode van chique tot geek. De modeshow van dinsdag in de Kapel was een show van het start-up bedrijf Betabrand. Het bedrijf verving de modellen van vlees en bloed voor aluminium drones. De drones vlogen over de catwalk en bleven boven het publiek zweven. De verschillende ontwerpen vlogen letterlijk over het podium.

Partnership

“Drones zijn geweldig”, zegt Chris Lindland, CEO van Betabrand en organisator van de Silicon Valley Fashion Week. Hij werkt samen met Game of Drones, die de drones verzorgde voor de avond. Game of Drones is ook een start-up bedrijf gevestigd in San Francisco en is sinds twee jaar uitgegroeid tot een groot drone bedrijf. catwalk-quadcopter-game-of-drones-betabrand-silicon-valley-fashion-weekcatwalk-quadcopter-game-of-drones-betabrand-silicon-valley-fashion-week

Potentie

Marque Cornblatt, CEO en oprichter van Game of Drones, ziet veel potentie in drones. De onbemande luchtvaartuigen kunnen gebruikt worden voor reclame in parken, marketing bij honkbalwedstrijden en natuurlijk in de fashion industrie. Hij verwacht dat drones langzaam maar zeker een vast onderdeel in het leven van de mens worden.

Modellen vervangen

Maar zullen drones in de toekomst dan echt de modellen vervangen? Waarschijnlijk niet, om twee redenen. Ten eerste willen klanten graag zien hoe kleding eruit ziet op het lichaam van een mens. Daarnaast zien de drones er totaal niet zo sexy uit als echte modellen waardoor het nog onwaarschijnlijk is dat ze het werk in de nabije toekomst over nemen. drones-catwalk-quadcopter-game-of-drones-betabrand-silicon-valley-fashion-weekdrones-catwalk-quadcopter-game-of-drones-betabrand-silicon-valley-fashion-week

1 Reacties

  1. Dennis

    Is dit hoe een model er tegenwoordig uit moet zien? Dronerexia iemand? :P

Plaats een reactie