Het team achter Skyward, een in de cloud-gebaseerd informatie management platform voor commerciële drone operators, heeft aangekondigd dat het bedrijf een investering heeft gekregen van $ 4.1 miljoen ronde voor uitbreiding van haar startkapitaal.

Financiering

De investeringsronde heeft plaats gevonden met medewerking van Draper Associates, Founders Co-Op, Moment Ventures, Norwest Venture Partners, TechStars Ventures, Verizon Ventures en Voyager Capital. Het kapitaal zal worden aangewend om het technische en productontwikkeling team uit te breiden.

Commerciële vluchten

Skyward werkt aan een wereldwijd netwerk dat drones en hun exploitanten voorziet van informatie die benodigd is om veilig en in overeenstemming met de regelgeving en verzekeringseisen te vliegen. Skyward's cloud-gebaseerde oplossing levert het volledige digitale systeem voor commerciële vluchten.

Infrastructuur

"Drones vandaag de dag zijn als losse toestellen zonder netwerkinfrastructuur", zegt David Famolari van Verizon Ventures. "Net zoals bij Verizon is ook een goede infrastructuur voor drones onmisbaar, Skyward biedt de kritieke infrastructuur die nodig is om commerciële drones veilig te laten opereren."

Onmisbaar

"Je zou een bedrijf in de huidige wereld ook niet zonder financiële software, verzekering of bankrekening voeren", zei Ari Newman van TechStars Ventures. "Skyward verstrekt de kritieke infrastructuur voor de commerciële UAV-wereld. Als je denkt om drones commercieel in te zetten, dan moet je bij Skyward zijn."skyward-drone-drones-uav-teamskyward-drone-drones-uav-team

0 Reacties

    Plaats een reactie