De Amerikaanse elektronica keten Best Buy wordt mogelijk gered door de verkoop van drones. Op dit moment verkoopt Best Buy al kleine goedkopere drones maar gaat vanaf volgende maand de 3D Robotics Solo verkopen. Best Buy hoopt dat de drones de deur uit vliegen zodat de elektronica keten eindelijk weer wat groei mee maakt.

Niet alleen drones

Best Buy richt zich met de verkoop van drones ook op de mee-verkoop van accessoires. Zo werkt de 3D Robotics Solo met een GoPro camera die de keten ook verkoopt. Daarnaast kunnen klanten bij Best Buy ook terecht voor geheugenkaartjes drone accessoires en PC software.

Groei voor Best Buy

De afgelopen vijf jaar neemt de omzet van Best Buy steeds meer af en aandeelhouders maken zich daardoor zorgen. Consumenten zoeken steeds vaker online naar lagere prijzen waardoor de omzet in de winkels af neemt. Best Buy hoopt met de komst van de 3D Robotics Solo drone en de verwachte smartwatch van Apple weer een groei waar te nemen. 3d-robotics-solo-drone-quadcopter-gimbal-20153d-robotics-solo-drone-quadcopter-gimbal-2015

3D Robotics Solo

De nieuwe drone van 3D Robotics ligt vanaf volgende week in de winkels en is de eerste smartdrone. De drone is in samenwerking met GoPro gemaakt waardoor hij volledig geoptimaliseerd is voor het gebruik van de kleine actiecamera. Het beeld van de GoPro wordt live gestreamd naar een smartphone of tablet en maak je geweldige foto’s en video’s.

2 Reacties

  1. dr0nie

    Hahaha nice als de drones echt de deur uit vliegen :D

  2. wim

    Zou zo'n 3D Robotics Solo best willen!

Plaats een reactie