Freefly Systems uit Seattle heeft een nieuwe drone ontwikkeld die krachtig genoeg is om een professionele camera te dragen. De drone, genaamd Alta, is ontwikkeld om de camera niet alleen onder de drone te hangen, maar ook om hem bovenop te monteren. Zo kun je met de camera niet alleen naar beneden filmen maar is het nu ook mogelijk om recht omhoog te filmen. camera-drone-bovenkant-freefly-seattle-alta-hexacopter-2015.

Hexacopter

De krachtige hexacopter is ontwikkeld met het oog op professionele film eigenschappen. De ready-to-fly drone kan bijna 7 kg dragen wat uitermate geschikt is voor een hoogwaardige film camera. Door de mogelijkheid om de camera aan de bovenzijde van de drone te bevestigen wordt het mogelijk om met de Alta prachtige shots te maken tijdens het opstijgen.

Inklapbaar

Bij de productie van de Alta drone is goed nagedacht over de mobiliteit van de drone. De drone is volledig inklapbaar zodat hij perfect past in een koffer. Wanneer je wilt gaan vliegen met de drone kun je hem binnen 5 minuten vliegend in de lucht hebben. Wanneer je naar een andere locatie wilt gaan zit de drone zo weer in de koffer en kun je hem op de andere locatie binnen 5 minuten weer in de lucht hebben.

Verkoop

Aan deze hoogwaardige en professionele drone zit natuurlijk ook een aardig prijskaartje. De drone is vanaf juni 2015 te koop en gaat 8.495 dollar kosten.

2 Reacties

  1. dr0nie

    Heel vet! Wel beetje prijzig ;) haha maar was te verwachten!

  2. RCtesting.tv

    kijk ook naar Rctesting.tv youtube kanaal in samen werking met rcedit it

Plaats een reactie